Ha a kávéscsésze mesélni tudna

Lindicake

Lindicake

Keddi KávézóNa/ Pillanatnyi nyugalom

2017. szeptember 07. - Lindicake

pillanat_1.jpg

"Megkönnyebbülés és egy pillanatnyi nyugalom. Kávé után aztán rohanok is, de ez most mellékesnek tűnik. Ahogy megkapom a fekete nedűmet, szinte azonnal elszáll a fejemből a sok zavaró gondolat és csak a kávézás öröme számít. Nem kapkodok, nem sietek. Kávézgatok és közben figyelek."

A történet nyomán született meg a fenti fotó. Látjátok, elég letisztultra terveztem: presszókávé, zöld levelek és a háttérben hozzágondolt csillmomentek kerültek a kompozícióra. Most viszont, hogy megosztani készültem ezt a képet, kiderült róla, hogy a látszat ellenére egy elég -hogyismondjam-akaratos teremtmény sikeredett belőle. Öntudatos fotó lévén kikönyökölte ugyanis, hogy legyen heti csellendzsünk. Szóval zavaró gondolatoktól és rohanástól mentes nyugalomsziget teremtést hirdetett: ez lett az eheti KávézóNa DIY kihívása. Ebbe nem volt beleszólásom. Mondjuk ha lett volna, se tiltakozom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lindicake.blog.hu/api/trackback/id/tr212810730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása