Ha a kávéscsésze mesélni tudna

Lindicake

Lindicake

Keddi KávézóNa/ A pillanat

2017. július 11. - Lindicake

 

Ismét egy kedd, ismét egy közös KávézóNa. Ma már annyira meleg van, hogy a közös kávészünethez kénytelen leszek kötelezővé tenni nektek a jegeskávét. Na jó, csak vicceltem. A munka utáni lazuláshoz viszont hoztam nektek egy képet, mégpedig a Kreatív Kávészünet című sorozatom harmadik darabját, ami A pillanat címet viseli.

pillanat.jpg

 

Tudjátok miért lett ez a címe? Mert inspirációjaként az alábbi történet szolgált, amit egyikőtök osztott meg velem, még az őszi gondolatgyűjtés során:

"Szeptember. Esik. Reggel van. Már vártam, hogy újra tisztességesen teleírhassam a naptáram, hogy napról napra motiváljon a szellemi környezet. Átmeneti időszak ez, de most jó. Ebben a pillanatban lenni megnyugtató."

Ti hogyan szoktatok elbújni az ehhez hasonló pillanatokban? Van tuti tippetek?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lindicake.blog.hu/api/trackback/id/tr2312657677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása