Ha a kávéscsésze mesélni tudna

Lindicake

Lindicake

Mogyorós répatorta

2017. január 19. - Lindicake

 

Örömmel jelentem, ismét némi változás történt a Lindicake konyha háza táján. A tavalyi ősz után egészen egyértelművé vált, hogy alapvető változtatásokat kell eszközölnöm, ha sokáig egészséges szeretnék maradni. Szóval újra elkezdtem futni és bevezettem néhány radikális változtatást a konyhámban. Ezek a változások természetesen a blog arculatán is nyomot hagynak majd. Mostantól egyre több olyan recepttel találkozhattok, amelyek (amennyire csak lehet), nélkülözik a fehér lisztet-a laktózt és a finomított cukrot.

Első fecskeként ezt a szuperfinom, ugyanakkor nagyon gyorsan elővarázsolható sütit hoztam nektek, a zablisztes-mogyorós répatortát. Pihe-puha tízórai vagy uzsonna, de életmentő édesség is lehet belőle, ha a hideg téli éjszakákon kell dolgoznotok. 

repatorta.jpgrecept_repatorta.jpgAz eredeti recept forrása: izeselet.hu, Zabkáskirálynő

A bejegyzés trackback címe:

https://lindicake.blog.hu/api/trackback/id/tr7412138371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása